warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Все хороше швидко закінчується… Ось так і Зустріч Молоді в Лановичах. Чотири дні спільної молитви, проповідей та забав стали для молоді нагодою гарно та корисно провести останні дні канікул. З-поміж різних духовних тем велика увага приділялась цього разу постаті Матері Божої, відповідно до головного девізу цієї зустрічі: «Матінко, веди мене». Марія завжди веде нас до Ісуса, а тому ця зустріч дала учасникам також можливість відновити свої стосунки з Ісусом. До цієї мети спрямовувались усі проповіді, богогслужіння та робота в групах. Ключовим моментом кожного дня була спільна Євхаристія, під час якої молоді люди не лише слухали про Бога, але і могли  прийняти Його до свого серця.

Зазвичай кожна зустріч – це нагода для спільного проведення часу, розмов, доброї забави та нових знайомств. Так було і цього разу. Сподіваємося, що цьогорічна Зустріч надовго залишитьсяв пам’яті усіх учасників.

Зустріч Молоді – це ініціатива Східноєвропейського Округу Згромадження Місіоінерів Салетинів. Такі зустрічі відбуваються вже 13 років поспіль у с. Лановичі біля Самбора, в парафії св. Миколая, якою опікується наше Згромадження.

loading
×