warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

RLUWVeXtJp4Закінчилася Салетинська Зустріч Молоді, яка відбулася в Санктуарії Матері Божої з Ла Салет в с. Лановичі Самбірського р-ну від четверга (22.08) до неділі (25.08.2013). Ця Зустріч відбулася вже дев’ятий раз. Від пришлого року, коли вперше прибула на Зустріч молодь із Білорусі, можемо говорити що вона стала міжнародною. У цьогорічній зустрічі участували молоді люди з України, Білорусі, Польщі та Камеруна. Білше сто молоді разом із 10-ма священиками, 4-ма семінаристами та 7-ми сестрами-монашками розпочала Зустріч на Євхаристії, під час якої можна було почути проповідь про цьогорічну тему: «Життя під прицілом».

Uv3l1XWJPl4qZO-SceMgXQПісля Святої Меси всі добре бавились біля великого вогнища зі смаженою ковбаскою, танцями та співом. В наступні дні були конференції о. Миколи Лесківа з Червонограда, с. Кароліни з Крисовичів та о. Роберта Глодовського MS з Буська, праця в малих групах, Хресна Дорога по вулицях села, вшанування Господнього Хреста з Таїнством Покаяння, Богослужіння до Божої Матері в двох обрядах: латинським та візантійським, нічна молитва перед Пресвятими Дарами, інтеграційні танці а також концерт львівських груп: «Санто» та «Твій дім є в небі».

cEaNbCyxkc0 KMgJuZdd1oQЦентром кожного дня була урочиста Євхаристія прикрашена співом об’єднаних музикантів зі Самбора, Кривого Рогу, Нікополя та Білорусі. Ми від’їхали із Лановичів з жалом, що ці дні так скоро пройшли, але й збагачені на душі Божою ласкою та свідомі сучасних небезпек які тримають наше життя «під прицілом». Через рік перший ювілей. Це вже буде 10-та і тому особлива Зустріч, якої з нетерпінням будемо чекати.

loading
×