warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

З 21-24 серпня 2008 року відбулася lV зустріч молоді в Лановичах.Тема цього чування: “Бути учнем Ісуса”. В чуванні прийняла участь молодь з різних парафій (Самбір, Нікополь, Львів, Буськ, Бучач, Кам’янка-Буська, Великі мости )

DSC01854В перший день, мали можливість посповідатися і відбулася Адорація пресвятих дарів. В п’ятницю слухали конференцію і взяли участь у Хресній дорозі вулицями Ланович, щоб закінчити день Адорації Хреста. В суботній день могли поглибити знання про об’явлення Матері Божої з Ля Салет. Молодь з Самбора приблизила нам ідею руху чистих сердець. А ввечері розважались і слухали концерт групи “Сан Антоніо” зі Львова, отців Францішканців.

DSC01661В молитві, співі і забаві разом з священниками, сестрами законними, клериками салетинами і чудовим хором зі Самбора. Всі були дуже задоволені, помагаючи один одному. Навіть проливний дощ в суботу після обідуне спортив нам гарний настрій, а деяких заохотив до танцю(перші були клерики).

DSC01888DSC01984Кожен з нас, міг поглибити свою віру і дізнатися більше про те, що означає бути учнем Ісуса. Маємо надію, що наші ксьонзи Салетини, на наступний рік, знову запросять нас на чування.

Maria Danyłko
Maria Rojko

loading
×